Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jobbikos képviselő koholt szabálysértési ügye

2009.01.11
Az egri fideszes alpolgármester megfélemlítésre gyanakszik
Az "egri kórházvédők" megfélemlítésének szándékát gyanítja Eger fideszes alpolgármestere egy jobbikos képviselő szabálysértési ügye mögött.
Utoljára frissítve: 2009. január 10., 14:58
nyomtat küld

Szeleczki János, Eger alpolgármestere azért írt közleményt, mert egri rendőrkapitányság garázdaság miatt szabálysértési feljelentést tett a városi önkormányzat jobbikos képviselője ellen.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön adott tájékoztatást arról, hogy garázdaság szabálysértése miatt feljelentést tett Sneider Tamás, a Jobbik egri alelnöke, helyi önkormányzati képviselő ellen az illetékes bíróságon az egri rendőrkapitányság. Sneider Tamást a Heves Megyei Közgyűlés október 31-ei ülésén tanúsított magatartása miatt jelentették fel - közölte akkor Soltész Bálint sajtószóvivő.

A botrányos ülésen - amelyen az egri kórház vagyonkezelői jogának átadása volt a fő téma - dulakodás alakult ki a "kórházvédők", köztük az őket támogató Sneider Tamás, valamint az ülés rendjéért felelős biztonsági őrök között, és Sneidert kivezették a teremből.

Szeleczki János közleményében azt írta, mindenki számára látható volt az Agria TV közvetítésében, hogy az október 31-ei megyei közgyűlésen mi történt valójában: Sneider Tamás nem bántott senkit, "nem törte át a kordont, viszont a biztonsági őrök földre teperték".

"Érthetetlen számomra, hogy feljelentést tettek Eger Megyei Jogú Város képviselő testületének egyik tagja ellen. Gyanítható, hogy ez a feljelentés politikai szándékú és semmi mást nem szolgál mint a kórházvédők további megfélemlítését" - fogalmaz közleményében a fideszes politikus.

(MTI)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.