Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Morvai Krisztina levele a F. városi választókhoz

2009.01.03

Szívből kívánok Önnek és szeretteinek boldog újesztendőt! Szeretném meggyőzni Önt arról, hogy érdemes, sőt fontos részt vennie január 11-én a ferencvárosi időközi országgyűlési képviselő-választáson, s szintén érdemes és fontos szavazatát Szegedi Csanádra, a Jobbik jelöltjére adni.

S hogy miért? Azért, mert a Jobbiknak a magyar parlamentben a helye, s most Ön személyesen is tehet valamit annak érdekében, hogy ez sikerüljön. Szavazatával olyan pártot juttathat az Országgyűlésbe, amelyik végre valódi változást akar. Azt a politikai erőt támogathatja, amely nyíltan kimondja, hogy Magyarország a magyaroké. (Bár ez lett volna a „rendszerváltás” fő elve is! Most nem tartanánk itt…)

Hazánknak kiváló adottságai vannak: remek a termőföldünk, csodálatos a vízkincsünk, gyönyörűek a tájaink, igenis szorgalmas és tisztességes az emberek túlnyomó többsége… Akkor miért folyton nadrágszíj-húzogatásról, leépítésekről hallunk, miért nem az ország virágzásáról? Miért nem élhet úgy a magyar munkavállaló, a kisvállalkozó vagy a parasztember, mint az osztrák vagy a német? Azért, mert hazánkat nem olyanok vezetik, akik elkötelezetten és önzetlenül Magyarország és a magyar emberek gyarapodását, boldogulását szolgálnák. Ezen kell most változtatni!

Olyan új, elszánt politikai erőre van szükség, amely nem az eddigieket folytatja, hanem valódi változást akar! Amelyik a külföldiek helyett a magyarokat, a magyar vállalkozókat, magyar gazdákat kívánja támogatni, s amely kiáll a magyar munkavállalók érdekei mellett. A Jobbik bejuthat az Országgyűlésbe, s meghatározó erővé válhat, sorsfordító szerepet vállalhat! Ehhez arra van szükség, hogy január 11-én Ön Szegedi Csanádra szavazzon.

Nadrágszíj-húzogatás helyett virágzás akkor lesz hazánkban, ha bátran hirdetjük: „Magyarország a magyaroké!”, s végre újra emelt fővel járunk és élünk kerületünkben, városunkban, országunkban. Mert ez a mi hazánk, s itt újra otthon kell éreznünk magunkat – ehhez jogunk van. Ezért kérem Önt és Családját is, menjenek el szavazni január 11-én, vasárnap, és tegyék az x-et Szegedi Csanád, a Jobbik jelöltjének neve mellé.

Bíztassanak erre minél több szomszédot, barátot, kollégát, minél több kilencedik kerületi lakost! Vegyenek rá olyan ismerősöket is a szavazásra, akik ilyen vagy olyan okból nem szoktak élni a választójogukkal, vagy ezúttal nem tervezték, hogy elmennek szavazni!

Ha most Ferencvárosban jó eredményt, jelentős százaléknyi szavazatot kap a Jobbik, az meggyőzi az embereket arról, hogy igenis számít az emberek akarata, s igenis érdemes bízni a valódi változásban. Elszenvedőiből alakítóivá válhatunk Magyarország sorsának! A Jobbik Magyarországért Mozgalom – Párt ferencvárosi jó eredménye bíztatás lesz az embereknek arra, hogy az idei júniusi európai parlamenti választáson is a Jobbik – általam vezetett – listájára szavazzanak.

S akár előrehozott országgyűlési választások lesznek, akár 2010-ben szavazunk újra a parlamenti képviselőkre, a Jobbik meghatározó politikai erővé válhat. Adjon a kilencedik kerület egy szép ajándékot egész Magyarországnak: a valódi változás reményének ajándékát!

Budapest, 2009. január 1.

Hittel, reménnyel, szeretettel:

Morvai Krisztina

Barikád. hu

(KL)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.